Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Sky Sports: Mustafi mycket nära Arsenal

Valencias Shokdran Mustafi rapporterades vara överens med Arsenal om en övergång redan förra veckan. Efter Arsenals premiärförlust mot Liverpool erkände också tränaren Arsene Wenger att laget behöver en förstärkning i backlinjen.

Mustafi har inte varit med i Valencias trupp i lagets två senaste träningsmatcher och enligt Sky Sports är övergången nu mycket nära att bli klar. Klubbarna ska ha kommit överens om en övergångsumma på 28 miljoner pund för 24-åringen.

Publicerad 2016-08-15 kl 15:10

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons