Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Ödegaard lånas ut till Rennes - och förlänger?

Rennes-tränaren Christian Gourcuff har tidigare bekräftat att klubben kommer låna in Martin Ödegaard från Real Madrid över den kommande säsongen. Det kommer enligt norska Viasport inte finnas någon köpklausul i kontraktet, eftersom Real inte är villiga att släppa talangen.

Nu skriver Viasport-journalisten Petter Veland att den regerande Champions League-mästaren även vill förlänga norrmannens kontrakt. Ödegaards nuvarande kontrakt sträcker sig till 2018, men enligt de norska uppgifterna kommer det förlängas till 2021.

Publicerad 2016-08-18 kl 14:58

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons