Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Victor Nilsson Lindelöf ryktas till PSG

Victor Nilsson Lindelöf var en av de mest omskriva spelarna under transferfönstret. Storklubbar som Real Madrid, Barcelona, Milan, Chelsea har tidigare ryktats vara  intresserade av den svenska landslagsbacken och det fortsätter att florera rykten kring Benfica-spelaren. Enligt portugisiska tidningen O Jogo ska Zlatans före detta klubb PSG påbörjat förhandlingar om Lindelöf. Franska storklubben ska enligt O Jogo se 22-åringen som en idealisk ersättare för David Luiz som i somras återvände till Premier League-klubben Chelsea.

Benfica hoppas på att den svenske landslagsbacken blir kvar i klubben och vill förlänga svenskens kontrakt. Något anmärkningsvärt är att Lindelöfs utköpsklausul då kan dubblas från 30 till 60 miljoner euro.

ANNONS
Publicerad 2016-09-20 kl 14:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto