Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Officiellt: City lånar ut två talanger

Manchester City lånar ut de 19-åriga ytterbackarna Pablo Maffeo och Angelino. Den spanska duon lånas ut till Girona i den spanska andraligan för resten av säsongen, det meddelar klubben på sin hemsida.

Angelino har varit i City sedan början på 2013 och debuterade för A-laget i januari i år när han hoppade in i FA-cupmötet med Aston Villa. Pablo Maffeo kom till City i juli 2013 och debuterade för A-laget i augusti i år när han startade Champions League-playoffmatchen mot Steua Bukarest. Han har också varit utlånad till Girona tidigare, under första halvan av 2016.

Publicerad 2016-12-27 kl 14:55

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons