Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

United kallar tillbaka målvakt från lån: "På grund av allvarlig skada på A-lagsmålvakt"

Manchester United kallar tillbaka den unge målvakten Dean Henderson som varit på lån i Grimsby Town. League Two-klubben skriver på sin hemsida att anledningen är “en allvarlig skada på en A-lagsmålvakt” i United.

United rapporterade först bara att Henderson kallades tillbaka, men inget om någon skada. Senare kom dock besked om att Joel Pereira, som debuterade för United i helgens FA-cupmöte med Wigan, ådragit sig en skada.

Publicerad 2017-02-03 kl 14:03

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons