POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Holländska förbundet: "Morten Olsen inte med på listan"

Morten Olsen har tidigare blivit erbjuden jobbet som förbundskapten för Holland. Därför nämndes dansken som ett tänkbart namn när Danny Blind nu fått sparken och ska ersättas. Men Olsen är inte aktuell den här gången, det bekräftar det holländska förbundets tekniske direktör Hans van Breukelen.

– Just för tillfället är vi igång med att kika på marknaden och vi orienterar oss runt omkring. Därför tar det lite tid innan vi tar ett beslut. Men jag kan gott säga att Morten Olsen inte är på min lista som det ser ut just nu, säger han till BT.

Publicerad 2017-03-28 kl 07:54

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå