Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: Monaco nobbar Uniteds jättebud på Mbappé

Monacos 18-årige anfallare Kylian Mbappé har slagit igenom med dunder och brak den här säsongen. Fransmannen har stått för 14 mål i Ligue 1 och fem mål i Champions League. Nu jagas Mbappé av storklubbar runt om i Europa.

Nu uppger transfergurun Gianluca Di Marzio på sin hemsida att Manchester United erbjudit 85 miljoner euro – cirka 820 miljoner svenska kronor – för Mbappé, men fått nobben av Monaco. Den franska klubben sägs vilja ha mellan 120 och 140 miljoner euro för supertalangen.

Di Marzio skriver vidare att 18-åringen lockas mer av Real Madrid än Manchester United.

Publicerad 2017-05-02 kl 23:36

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons