Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: United närmar sig Monacos succémittfältare

Monaco har gjort en succésäsong och säkrade förra veckan ligatiteln i Frankrike. Dessutom tog man sig ända till semifinal i Champions League. Unga spelare som Kylian Mbappé, Tiemoué Bakayoko och Bernardo Silva har imponerat stort och väntas vara ett hett villebråd för samtliga Europas storklubbar i sommar.

Nu uppger franska Canal + att den sistnämnde närmar sig en överenskommelse med den engelska storklubben Manchester United. Den 22-årige portugisen stod för imponerande åtta mål och elva assist i Ligue 1 den gångna säsongen.

Publicerad 2017-05-22 kl 12:14

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons