Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Vi står redo att ta tillbaka Krpic om AIK går med på det"

Sillybloggen

Sulejman Krpic kom till AIK inför den här säsongen för att, tillsammans med Henok Goitom, fylla luckan efter Chinedu Obasi och Alexander Isak. Anfallaren har dock floppat rejält och ser nu ut att redan vara på väg bort från klubben.

Enligt Expressen har Krpic haft kontakt med sin gamla klubb FK Sloboda Tuzla, som är intresserat av att värva tillbaka anfallaren.

– Vi står redo att ta tillbaka Sulejman Krpic om AIK går med på det och om möjligheten uppstår. Vi är ute efter en anfallare och skulle mer än gärna hämta tillbaka Krpic. Om det skulle bli så att han återvänder till Sloboda Tuzla, så kommer han att ha en plats i startelvan, säger klubbens president Senad Mujkanovic till tidningen.

– Det enda hindret som jag ser det hade nog varit den ekonomiska biten. Jag är inte så säker på att Krpic är villig att gå ner så pass mycket i lön, om en flytt till oss skulle bli aktuell. Sloboda Tuzla kan inte mäta sig med de ekonomiska musklerna som de svenska klubbarna har. Eftersom att vi inte kan betala de pengarna väljer spelarna i Bosnien att söka sig utomlands.

Annons
Publicerad 2017-06-24 12:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto