Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Douglas Costa har anlänt till Turin

Sillybloggen

Douglas Costa har under en längre tid länkats ihop med en flytt till Juventus och under eftermiddagen på tisdagen rapporterade flera italienska medier, däribland Sky och tidningen Gazzetta dello Sport att en övergång är ytterst nära. Sent i går kväll anlände brassen till Turins flygplats och möttes upp av Juventus sportchef Giuseppe Marotta.

Den 26-årige brassen, som fyller 27 i september, väntas genomgå en läkarundersökning på klubbens träningsanläggning under onsdagen och det rör sig inledningsvis om ett lån med en bindande klausul för en permanent övergång inskriven.

https://twitter.com/juventusfc/status/884867474122055682

 

ANNONS
Publicerad 2017-07-12 07:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto