Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Januzaj lämnar United för La Liga

Sillybloggen

Han har varit utlånad två gånger om från Manchester United. Men nu lämnar Adnan Januzaj klubben helt och hållet. Under onsdagskvällen blev det nämligen officiellt att Januzaj numera tillhör La Liga-klubben Real Sociedad. På sin hemsida skriver Sociedad att den 22-årige belgaren skrivit på ett femårskontrakt med klubben och att han kommer att presenteras för media och supportrar under torsdagen.

Januzaj slog igenom stort säsongen 2013 och sin första Premier League-start noterades han för två mål i segern mot Sunderland. Men därefter har karriären gått i stå och han har därför blivit utlånad till i tur och ordning Dortmund och Sunderland. Nu går alltså flyttlasset till Real Sociedad i Spanien.

Enligt tidningen Daily Telegraph kostar Januzaj Sociedad initialt 8,5 miljoner euro, motsvarande cirka 80 miljoner kronor. Det är dock en siffra som kan öka om olika bonusar träder i kraft. Tidningen skriver också att United har en så kallad återköpsklausul inskriven i köpeavtalet.

Publicerad 2017-07-12 21:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto