Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Zlatan erbjuden kontrakt - kan bli bäst betald i MLS

Sillybloggen

I onsdags hade Zlatan Ibrahimovic ett möte med agenten Mino Raiola och fångades på bild utanför en restaurang i Manchester. I samband med att 35-åringen lämnade restaurangen ska han ha fått frågor om sin framtid av fotografer på plats och svarat “det kommer ett stort avslöjande snart, det blir enormt”, enligt Daily Mail.

Uttalandet satte ny fart på spekulationerna och The Mirror hävdar nu att svensken är i förhandlingar med Los Angeles Galaxy. Enligt tidningen har han blivit erbjuden ett kontrakt värt omkring 70 miljoner kronor per säsong – vilket skulle göra honom till den bäst betalde spelaren i MLS.

ANNONS
Publicerad 2017-07-14 07:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto