Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Efter utslagningen ur CL - nya rykten om Yotún till Turkiet

Sillybloggen

Tidigare den här månaden skrevs det om ett genuint intresse för Yoshimar Yotún från turkiska Yeni Malatyaspor. Uppgifterna då kom från bland annat Konspor, men Yotún var tydlig i en intervju med Sydsvenskan.

– Jag har inte skrivit på för något lag i Turkiet och ska inte göra det.

De senaste dagarna har dock en ny klubb börjat kopplas samman med Yotún, och precis som Yeni Malatyaspor är det en nykomling i högstadivisionen: Göztepe.

Den senaste uppdateringen kommer från Millyet, som skrivet att Göztepe vill ”göra klart affären innan veckan är slut”. Även Fotospor och Sporkolik kommer med liknande uppgifter, samt att fler klubbar i Turkiet är intresserade av Perus landslagsman.

Yotúns kontrakt med Malmö FF tar slut efter den här säsongen, och han är nu fri att prata med andra klubbar utan MFF:s tillåtelse. En övergång sker dock inte klar förrän i januari, såvida inte Malmö FF och köpande klubb kommer överens om en övergångssumma och en flytt i sommar.

ANNONS
Publicerad 2017-07-20 14:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto