Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Resebyrån kan ha avslöjat att Neymar-flytt är på gång

Sillybloggen

Neymar till PSG är ett av sommarens allra största och mest omskrivna rykten. Det har ryktats om att brassestjärnan vill få till en flytt och att PSG är redo att punga upp utköpsklausulen på 222 miljoner euro, drygt 2,1 miljarder kronor.

Nu kommer information som spär på ryktena ytterligare. Enligt goal.com har en av Kinas största resebyråer Ctrip ställt in ett fan-möte Neymar skulle haft i samband med en resa till Asien, och uttalat sig att anledningen har att göra med “transfer issues”.

“Herr Neymar och hans team är upptagna med transferfrågor och de kan inte med säkerhet säga om de skulle kunna anlända i Shanghai 31 juli. Därför har vi beslutat att ställa in “fan-mötet”, skriver resebyrån enligt goal.com.

Neymar har spelat i båda Barcelonas träningsmatcher den senaste tiden och blivit målskytt i båda.

ANNONS
Publicerad 2017-07-28 12:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto