Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Officiellt: Målvakten förlänger med J-Södra

Francisco Marmolejo blir kvar i Jönköpings Södra säsongen ut. Klubben går ut med att målvaktens avtal har förlängts.

Jag vill börja med att tacka laget, mina lagkamrater för att dom gjort det så enkelt för mig att komma in i klubben. Om jag inte varit bekväm med dom så hade jag inte valt att stanna, är väldigt lycklig lottad som får vara i det här omklädningsrummet dag efter annan. Jag är förberedd och väldigt glad över att ha förlängt mitt avtal och är redo att hjälpa den här familjen allt jag kan, säger Marmolejo till klubbens hemsida.

29-åringen har mest fått sitta på bänken bakom Anton Cajtoft, men har gjort en match för J-Södra i årets allsvenska.

Publicerad 2017-08-01 kl 15:39

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons