Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Mittfältaren lämnar HIF för konkurrent i superettan

Sillybloggen

Moustafa Zeidan har gjort sitt i Helsingborgs IF och fortsätter karriären i Syrianska, det bekräftar den skånska klubben på sin hemsida.

– Jag vill tacka alla spelare, ledare, fans och alla andra i och runt HIF för de 1,5 åren jag varit här. Det är klart att jag hade önskat att det fungerade bättre för mig här men det betyder inte att våra vägar inte kommer att mötas senare i framtiden. Jag önskar laget all lycka och hoppas att de tar tillbaka HIF där klubben hör hemma, i allsvenskan. Stort lycka till, säger Moustafa Zeidan.

HIF:s tränare Per-Ola Ljung:

– Zeidan befann sig i en situation där han inte fick mycket speltid då konkurrensen på hans positioner är tuff. Han behöver speltid och vi lyssnade på hans vilja. Jag önskar honom lycka till i Syrianska.

Annons

Zeidan har tidigare varit ungdomsproffs i engelska Aston Villa och kom till Helsingborg inför den förra säsongen. Det blev totalt tre inhopp i klubben varav två i allsvenskan i fjol och ett i superettan i år.

Publicerad 2017-08-03 10:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto