Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Officiellt: Mittfältaren lämnar HIF för konkurrent i superettan

Moustafa Zeidan har gjort sitt i Helsingborgs IF och fortsätter karriären i Syrianska, det bekräftar den skånska klubben på sin hemsida.

– Jag vill tacka alla spelare, ledare, fans och alla andra i och runt HIF för de 1,5 åren jag varit här. Det är klart att jag hade önskat att det fungerade bättre för mig här men det betyder inte att våra vägar inte kommer att mötas senare i framtiden. Jag önskar laget all lycka och hoppas att de tar tillbaka HIF där klubben hör hemma, i allsvenskan. Stort lycka till, säger Moustafa Zeidan.

HIF:s tränare Per-Ola Ljung:

– Zeidan befann sig i en situation där han inte fick mycket speltid då konkurrensen på hans positioner är tuff. Han behöver speltid och vi lyssnade på hans vilja. Jag önskar honom lycka till i Syrianska.

Zeidan har tidigare varit ungdomsproffs i engelska Aston Villa och kom till Helsingborg inför den förra säsongen. Det blev totalt tre inhopp i klubben varav två i allsvenskan i fjol och ett i superettan i år.

Publicerad 2017-08-03 kl 10:13

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons