POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Dembélé-avtalet: 130 miljoner euro

Le Parisien använder det populära uttrycker ”inom de närmaste timmarna” för att beskriva hur nära avtalet är mellan Barcelona och Dortmund om Ousmane Dembélé. Tidigare har Dortmund nobbat ett bud på 90 miljoner euro från Barça. Både tyska och spanska uppgifter har gjort gällande att Dortmund satt en prislapp på svindlande 150 miljoner euro på den 20-årige fransmannen. Enligt Le Parisiens källor är klubbarna nu ytterst nära en överenskommelse på runt 130 miljoner euro.

Dembélés förra klubb Rennes tjänar också en hacka på affären. Vid en försäljning som överstiger 120 miljoner euro, ”då kommer vi att få in totalt sett runt 40 miljoner euro”, säger klubbordförande René Ruello till tidningen. Han räknar då även in de 15 miljoner euro klubben fick för Dembélé när han såldes till Dortmund förra sommaren.

Publicerad 2017-08-10 kl 11:33

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto