Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: ÖSK överens med finsk mittfältare

Den finske mittfältaren Petteri Forsell har provtränat med Örebro nyligen. Nu uppger Ilta Sanomat att 26-åringen tackat ja till ett erbjudande från ÖSK.

– Jag förstår att det är intressant att spekulera i det i och med att han var med oss för några dagar sedan. Men i övrigt så får du inga kommentarer, det räcker så, säger ÖSK-sportchefen Magnus Sköldmark till Fotbollskanalen.

Ilta Sanomat skriver dock att det återstår en del pappersarbete för att kunna göra Forsell klar. I juni bytte finnen lag i Polen, från Miedz Legnica till Cracovia Krakow. Men klubben ska inte ha tvärvänt om Forsell och mittfältarens agent Jonne Lindblom har enligt Ilta-Sanomat tagit ärendet till Fifa för att de ska fullfölja sina åtaganden mot spelaren.

Publicerad 2017-08-10 kl 11:55

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons