Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: United nobbar bud på Martial

Efter en tung säsong under Mourinho har framtiden varit oviss kring Anthony Martial, som kom till United 2015 och gjorde stor succé under Louis van Gaal. Det ryktades att Martial skulle komma att användas som delbetalning för Inters ytter Ivan Perišić, men det ville United inte gå med på.

Nu rapporterar franska radiokanalen RMC att United nobbat två bud, det ena från ligakonkurrenten Tottenham och det andra från just Inter som sägs vilja låna anfallaren. Det återstår att se om bättre bud kan få United att släppa fransmannen.

Publicerad 2017-08-12 kl 20:46

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons