POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

The Guardian: Alexis Sanchez stannar i Arsenal

Chilenske stjärnan Alexis Sanchez har varit på väg till Manchester City under deadline day. Men nu brakar affären samman, uppger the Guardian. Tidningen hävdar att City kommit in med ett bud på runt 565 miljoner kronor plus över 50 miljoner i bonusar. Den flytten skulle dock bara bli verklighet om Arsenal hann få in en ersättare i tid, och det skriver nu the Guardian att London-klubben inte kommer att göra.

Arsenal siktade in sig på Monacos Thomas Lemar och sägs ha varit villigt att betala nästan en miljard kronor för 21-åringen, vilket Ligue 1-klubben begärde. Men Arsenal kommer inte hinna färdigställa alla detaljer med spelaren, som spelar VM-kvalmatch mot Holland med sitt Frankrike under kvällen. Därför går alltså både Sanchez- och Lemar-affären i stöpet, enligt the Guardian.

Publicerad 2017-08-31 kl 17:59

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto