Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Giggs anmäler sitt intresse för lediga PL-jobben

Sillybloggen

Både Everton och Leicester har vakanta managerpositioner. I en intervju med Sky Sports anmäler Manchester United-legendaren Ryan Giggs sitt intresse.

– Jag tycker att om man tittar på båda de lagen, Leicester som var mästare för två säsonger sedan och Everton som är en fantastisk klubb med en fantastisk historia. För mig är det klubbar jag skulle vara intresserade av, säger walesaren.

– Jag har hela tiden sagt att jag skulle vara öppen för klubbar som delar mina ambitioner. Jag vill utveckla klubbar och utveckla mig själv, att njuta av att arbeta för dem och för spelarna att njuta av utmaningen.

Giggs var assisterande tränare i United under David Moyes och efter att skotten fått sparken ledde Giggs laget de avslutande fyra matcherna på säsongen 2013/2014. Walesaren var sedan assisterande tränare under Louis van Gaal innan han lämnade klubben efter att José Mourinho kommit in sommaren 2016.

Annons
Publicerad 2017-10-24 08:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto