Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Giggs anmäler sitt intresse för lediga PL-jobben

Både Everton och Leicester har vakanta managerpositioner. I en intervju med Sky Sports anmäler Manchester United-legendaren Ryan Giggs sitt intresse.

– Jag tycker att om man tittar på båda de lagen, Leicester som var mästare för två säsonger sedan och Everton som är en fantastisk klubb med en fantastisk historia. För mig är det klubbar jag skulle vara intresserade av, säger walesaren.

– Jag har hela tiden sagt att jag skulle vara öppen för klubbar som delar mina ambitioner. Jag vill utveckla klubbar och utveckla mig själv, att njuta av att arbeta för dem och för spelarna att njuta av utmaningen.

Giggs var assisterande tränare i United under David Moyes och efter att skotten fått sparken ledde Giggs laget de avslutande fyra matcherna på säsongen 2013/2014. Walesaren var sedan assisterande tränare under Louis van Gaal innan han lämnade klubben efter att José Mourinho kommit in sommaren 2016.

Publicerad 2017-10-24 kl 08:49

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons