Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
46v

Uppgifter: Leeds och Villa vill värva Helander i januari

Fotbollskanalen har tidigare skrivit om att Aston Villa uppgetts spana in Filip Helander. Bologna-svensken har även kopplats ihop med Leeds så sent som i somras. Båda klubbarna ska nu fortsatt vara mycket intresserade av att värva backen i januari, det skriver Corriere di Bologna, enligt talksport.com.

Båda Championship-klubbarna är med i kampen om en Premier League-plats.

Enligt Corriere di Bologna så tjänar Helander knappa 2,5 miljoner kronor om året i Serie A-klubben, en relativt låg lön. Tidningen menar att svensken kan se sig om efter ett bättre erbjudande om inte han får ett nytt kontrakt i Bologna.

Publicerad 2017-11-30 kl 18:19

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons