Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Öis kvalhjälte ska träna med Real Sociedad

17-årige Mohamed Said blev stor hjälte för Örgryte i kvalet mot Mjällby och räddade kvar laget i superettan med dubbla mål i den avgörande matchen. Anfallaren, som gjorde sitt blott andra inhopp, får nu chansen att träna med Real Sociedads U19-lag i mitten på december.

För två år sedan inledde Öis ett samarbete med Real Sociedad som bland annat lett till Camp Sociedad på Öis-gården de senaste somrarna. Sedan i höstas finns också en samarbetspunkt där Örgryte får skicka en akademispelare per år till den spanska klubben för träning med deras juniorer. Said blir den första spelaren i det samarbetet.

– Det är oerhört inspirerande, att en av Europas bästa akademier vill se och testa en av våra framträdande unga spelare. Samarbetet ska ju vara just ett utbyte av erfarenheter och möjligheter för båda klubbarna. Att unga talangfulla spelare hos oss får denna möjlighet är en del i det stora hela, säger Öis akademichef Niklas Allbäck till klubbens hemsida.

Publicerad 2017-12-04 kl 14:24

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons