Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: Floppen skickas tillbaka till Bayern

En av de hetaste talangerna i Europa efter EM 2016, men sedan dess har det varit tufft för Renato Sanches. Portugisen lånades ut från Bayern München till Swansea över den här säsongen, men 20-åringen har floppat så här långt.

Nu uppger Maisfutebol att Sanches återvänder till Bayern. Klubbarna ska vara i samtal om att avsluta lånet i januari. Skulle portugisen återvända till Bayern så kan han inte lånas ut igen då en spelare bara får representera två klubbar på en säsong.

Publicerad 2017-12-15 kl 08:58

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons