Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"PSG förbereder ett chockerbjudande för serben"

Sillybloggen

Serben Sergej Milinkovic-Savic, till vardags i Lazio, är hett eftertraktad på marknaden inför det stundande öppnandet av transferfönstret. Enligt den italienska tidningen Corriere dello Sport är framför allt PSG redo att öppna den stora plånboken.

Tidningen har under fredagen uppgifter på att PSG “förbereder ett chockerbjudande för serben” och man uppger att klubben är berett att betala 170 miljoner euro (nära 1,6 miljarder svenska kronor). Tidningen skriver även att Barcelona, Manchester United, Manchester City och Juventus alla är intresserade av mittfältarens underskrift. Framför allt United har tidigare uppgetts ligga bra till för en affär, inte minst med tanke på klubbens kopplingar agenten Jorge Mendes, som uppges få en roll i en affär.

22-åringen har varit en tongivande spelare för Lazio under höstsäsongen och står bland annat noterad för fem mål på 15 ligamatcher.

Annons

 

Publicerad 2017-12-22 08:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto