Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"PSG förbereder ett chockerbjudande för serben"

Serben Sergej Milinkovic-Savic, till vardags i Lazio, är hett eftertraktad på marknaden inför det stundande öppnandet av transferfönstret. Enligt den italienska tidningen Corriere dello Sport är framför allt PSG redo att öppna den stora plånboken.

Tidningen har under fredagen uppgifter på att PSG “förbereder ett chockerbjudande för serben” och man uppger att klubben är berett att betala 170 miljoner euro (nära 1,6 miljarder svenska kronor). Tidningen skriver även att Barcelona, Manchester United, Manchester City och Juventus alla är intresserade av mittfältarens underskrift. Framför allt United har tidigare uppgetts ligga bra till för en affär, inte minst med tanke på klubbens kopplingar agenten Jorge Mendes, som uppges få en roll i en affär.

22-åringen har varit en tongivande spelare för Lazio under höstsäsongen och står bland annat noterad för fem mål på 15 ligamatcher.

 

Publicerad 2017-12-22 kl 08:17

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons