Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

PSG-mittfältaren bekräftar kontakt med Inter

Javier Pastore kan vara på väg bort från PSG. Den argentinske mittfältaren bekräftar nu att det finns kontakt med italienska Inter.

– Ja, min agent har varit i kontakt med Inter men det finns ingen överenskommelse. Det är på diskussionsstadiet. Inter är en klubb som jag gillar väldigt mycket och jag skulle gärna återvända till Italien om var tvungen att lämna PSG, säger han till franska L’Equipe.

Pastore har kontrakt med PSG till sommaren 2019, och menar att det ännu inte finns någon överenskommelse med Inter.

– Jag har fortfarande ett och ett halvt år kvar på kontraktet och har nyligen fått spela lite mer. Jag mår bra här. Jag letar efter mer speltid, men det är upp till tränaren. Jag ska göra mitt bästa för att försöka övertyga honom, säger Pastore.

Under årets säsong har Pastore gjort 13 ligaframträdanden för PSG, på vilka han gjort fyra mål.

Publicerad 2017-12-25 kl 10:14

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons