Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
44v

Isac Lidberg nära IK Start: "Önskar få till ett avtal i veckan"

Isac Lidberg åkte ur superettan med Åtvidaberg, och kunde därmed bryta kontraktet. Nu skriver tidningen Faedrelandsvennen att den tidigare Hammarby-spelaren är nära att bli klar för IK Start, som är nykomlingar i den norska högstaligan.

– Vi önskar att formalisera ett avtal med honom inom loppet av den här veckan. Övergångsfönstret öppnar inte förrän 12 januari så formellt kan han inte bli en IK Start-spelare förrän då, säger sportchefen Tor-Kristian Karlsen till tidningen.

Karlsen tror mycket på Lidberg.

– Han har en enorm potential.

Publicerad 2018-01-08 kl 22:59

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons