Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
40v

Uppgifter: United vill "kapa" Sanchez-värvningen - ger högre bud än City

Manchester City uppges vilja ha Arsenals chilenare Alexis Sanchez. Men det är man inte ensamma om. Enligt flera brittiska tidningar har nu Manchester United lagt ett bud på 25 miljoner pund (drygt 275 miljoner kronor) i ett försök att “kapa City-värvningen”. Det budet skulle i så fall vara högre än det City gett, som rapporterats vara på 20 miljoner pund. Dessutom rapporterar brittisk media att United erbjuder en högre lön – samt en möjlighet att även inkludera Henrich Mchitarjan i affären.

Enligt tidningarna The Sun och The Independent är Sanchez dock inställd på att återförenas med Pep Guardioala och City rapporteras därmed fortsatt sitta i förarsätet. Sanchez uppges även ha kommit överens med City om de personliga villkoren i avtalet.

Enligt The Guardian vill Arsenal å sin sida förstärka laget med Bordeaux-spelaren Malcom. Den franska klubben begär närmare 500 miljoner kronor för den 20-årige brasilianaren.

Publicerad 2018-01-12 kl 07:31

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons