Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
39v

Nainggolan uppges vara nära Kina

Roma-mittfältaren Radja Nainggolan uppges vara aktuell för en flytt till Kina. Enligt uppgifter till Gazzetta dello Sport ska Roma ha börjat förhandla med kinesiska Guangzhou Evergrande om en övergång.

Tidningen skriver vidare att den kinesiska klubben är beredd att betala 50 miljoner euro för den belgiske mittfältaren, där övergången är strukturerad som ett lån med en köpoption innan den 30 juni. Dessutom uppges Nainggolan tjäna tolv miljoner euro om året vid en flytt och blir klubbens nya affischnamn efter att Paulinho i somras lämnade föreningen för Barcelona.

Den italienske legendaren Fabio Cannavaro är för närvarande tränare i Guangzhou Evergrande.

Publicerad 2018-01-15 kl 10:30

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons