Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
44v

Uppgifter: Sunderland vill riva kontraktet med Rodwell

Jack Rodwell värvades sommaren 2014 av Sunderland från Manchester City för 110 miljoner kronor. Mittfältarens tid i klubben har dock varit allt annat än lyckad. På 44 ligastarter som Rodwell har startat har Sunderland endast vunnit en match. Nu har 26-åringen inte spelat för laget sedan mitten på september.

Daily Mail skriver att Sunderland nu vill riva kontraktet med Rodwell, och låta honom lämna gratis. Mittfältaren sitter på en dyr lön, 775 000 kronor i veckan. Kontraktet sträcker sig till sommaren 2019, och Rodwell skulle med tanke på det tvingas ge upp runt 55 miljoner kronor i lön.

Daily Mail skriver att det därför inte är troligt att 26-åringen lämnar utan en ekonomisk överenskommelse, vilket Sunderland inte har råd med. Tidningen menar därför att det kan bli ett scenario där Jack Rodwell sitter på 775 000 kronor i veckan utan att spela för Sunderland.

Publicerad 2018-01-16 kl 09:09

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons