Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Sunderland vill riva kontraktet med Rodwell

Jack Rodwell värvades sommaren 2014 av Sunderland från Manchester City för 110 miljoner kronor. Mittfältarens tid i klubben har dock varit allt annat än lyckad. På 44 ligastarter som Rodwell har startat har Sunderland endast vunnit en match. Nu har 26-åringen inte spelat för laget sedan mitten på september.

Daily Mail skriver att Sunderland nu vill riva kontraktet med Rodwell, och låta honom lämna gratis. Mittfältaren sitter på en dyr lön, 775 000 kronor i veckan. Kontraktet sträcker sig till sommaren 2019, och Rodwell skulle med tanke på det tvingas ge upp runt 55 miljoner kronor i lön.

Daily Mail skriver att det därför inte är troligt att 26-åringen lämnar utan en ekonomisk överenskommelse, vilket Sunderland inte har råd med. Tidningen menar därför att det kan bli ett scenario där Jack Rodwell sitter på 775 000 kronor i veckan utan att spela för Sunderland.

ANNONS
Publicerad 2018-01-16 kl 09:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto