Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
41v

Monaco: "Real bjöd lika mycket som PSG för Mbappé"

Kylian Mbappé bytte i somras Monaco mot PSG för 180 miljoner euro, drygt 1,7 miljarder kronor, en summa som till stor del kommer att betalas ut i sommar. Men andra klubbar var redo att betala lika mycket för den unge fransmannen, bekräftar Monacos vicepresident Vadim Vasiljev för RMC Sport.

– Ja, andra klubbar inklusive Real var beredda att lägga lika mycket, säger Vasiljev.

Han håller även fast vid att Thomas Lemar, som varit ibland annat Liverpools och Arsenals sökljus, inte lämnar klubben under vinterfönstret. ”Så du kan till 100 procent garantera att Lemar stannar i Monaco till säsongens slut?”, undrar radiokanalen.

– Ja, blir det korta svaret.

Publicerad 2018-01-30 kl 08:33

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons