POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: Bröndby intresserat av Hult

Niklas Hult ligger i tvist med Panathinaikos, och har inte ens varit med i matchtruppen under någon ligamatch under januari utan befinner sig istället i Sverige. Fotbollskanalen skrev tidigare under tisdagen att Hult nu valt att stämma klubben för andra gången. Panathinaikos har tio dagar på sig att betala det man är skyldig honom.

Om tio dagar har många av Europas transferfönster stängt, men det är möjligt att söka dispens för att få skriva på för en ny klubb. En holländsk klubb är intresserat av Hult, men vill dela lönekostnaden lika med Panathinaikos.

Nu skriver grekisk sport24.gr att även danska toppklubben Bröndby visar intresse för Hult. Sajten nämner också intresse från AEK Aten och Utrecht.

Publicerad 2018-01-30 kl 21:03

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå