Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
36v

”Zlatan kan ha spelat sin sista match för United”

Daily Mail skriver i dag att ”Zlatan kan ha spelat sin sista match för Manchester United”. Det anspelar på gårdagens LA Galaxy-rykten och José Mourinhos medgivande att han inte tänker stå i vägen om svensken lämnar.

MLS-fönstret öppnar den 7 februari.

Mail lägger angående Zlatans knäskada i förbigående till att ”Mourinho hade privat sina betänkligheter kring att anfallaren påskyndade sin comeback, som kom som inhoppare mot Newcastle (18 november), och hade inte räknat med honom förrän i januari”. Bakslag gjorde sedan att Zlatan på nytt tvingas rehabträna i stället för spela.

Publicerad 2018-01-30 kl 07:26

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons