Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Tränaren: Ett lån bäst för Gustav Engvall

Gustav Engvall har kopplats ihop med grekiska Panathinaikos, tyska Kaiserslautern och danska Bröndby. Den svenske anfallaren har fått svårt att få speltid i Bristol City och nu säger lagets tränare att det förra Dif-lånet skulle må bra av att lånas ut.

– Ett lån kanske är bästa alternativet, men det beror på vad Gus vill göra. Om han ska säljas måste det vara ett bra erbjudande så vi kan återinvestera pengarna. Men magkänslan är att jag inte vill sälja Gus. Jag ser fortfarande tecken och glimtar av riktig kvalitet i hans spel, säger tränaren Lee Johnson till Bristol Post.

Engvall själv har dock tidigare sagt, i en intervju med Aftonbladet, att han skulle föredra en permanent flytt framför ett lån.

ANNONS

– Det har kommit upp ganska snabbt och jag får diskutera vidare med min agent (Per Jonsson). Det hade kanske varit ett bra steg, men samtidigt är jag inte så sugen på att flytta iväg på lån igen, sa han till tidningen för en vecka sedan.

Publicerad 2018-01-31 kl 09:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto