Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

27v

Tidigare Barcelona-spelare nobbar allsvensk klubb

Den israeliske mittfältaren Gai Assulin har varit aktuell för Gif Sundsvall. Men trots att 26-åringen och den allsvenska klubben ska ha varit överens om en övergång blir det ingen flytt till Sverige för den tidigare Barcelona- och Manchester City-spelaren.

– Han har gjort klart med en klubb i Kazakstan. Han tackade ja till oss muntligt men sedan kom en klubb i Kazakstan och erbjöd betydligt bättre ekonomi. Så är branschen, ekonomi styr mycket. Nu jobbar vi vidare med andra alternativ, säger Giffarnas sportchef Urban Hagblom till Sundsvalls Tidning.

Publicerad 2018-02-08 kl 21:06

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER