Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
39v

Officiellt: Värnamo värvar MFF-talang

Max Olsson kom till Malmö FF:s akademi som 12-åring. Nu är det klart att anfallaren lämnar klubben. Olsson har skrivit på ett avtal på ett plus ett år med Värnamo i superettan.

– Det här känns verkligen kanon. IFK Värnamo är känt för att satsa på unga spelare och har gjort det med framgång. Det ska bli kul att få jobba med Roar och de andra i ledning som jag känner ett stort förtroende för. Jag känner att detta är helt rätt för min utveckling och ser verkligen fram emot 2018, säger 18-åringen till Värnamos hemsida.

Sportchefen Tomas Lundqvist om värvningen:

– Max Olsson har en gedigen bakgrund från Malmö FF:s akademi. Precis som tidigare Malmö-förvärv så är Max en välutbildad spelare och en bra kille vid sidan av planen. Vi har haft honom på prov i ett par omgångar och han har kommit in mer och mer i vårt spel. En boxspelare med stort målsinne.

Publicerad 2018-02-09 kl 22:54

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons