Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Efter taxiskandalen - Pardew riskerar sparken

West Bromwich-spelarna Jonny Evans, Gareth Barry, Jake Livermore och Boaz Myhill gick nyligen ut med att man stulit en taxi i Barcelona, och bad om ursäkt för händelsen på West Bromwichs hemsida. Nu skriver The Sun att incidenten kan skapa problem för tränare Alan Pardew.

Tidningen använder utrymme för att staka upp WBA-tränarens framtid, ”Pardew har två matcher på sig att rädda jobbet efter taxigate”. Klubbägaren Guochuan Lai påstås ilsken som ett bi efter den omskrivna taxincidenten på ett träningsläger. Det enda som kan stilla hans humör är poäng. Och det omgående. ”Mr Lai är rasande. I Kina är disciplin A och O, grundläggande för att nå framgång oavsett yrke”, säger en kinesisk källa till tidningen.

ANNONS

”Det har rest stora frågetecken om Pardews ledarskap för det är han som ska vara en förebild. Det verkar helt otroligt att han ens tillåtit en situation att uppstå där fyra erfarna spelare i truppen betett sig på det viset. Lai inte en tålmodig man. Han förväntar sig resultat. Han kommer inte att sparka Pardew bara för denna incident” …men kopplat med dåliga resultat, alltså.

Publicerad 2018-02-19 kl 08:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto