Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

24v

Spansk media: City utmanar United om Real Madrid-stjärna

Nyligen uppgav the Independent att Manchester United är ute efter Toni Kroos. Men Premier League-jätten får nu hård konkurrens i jakten på den tyske mittfältaren, enligt El Confidencial. Manchester City, som också utmanade om United-förvärvet Alexis Sanchez i januari, ska nämligen vilja värva Kroos.

28-åringen har ett kontrakt med Real Madrid som löper fram till sommaren 2022, och La Liga-jätten sägs inte vara särskilt villigt att sälja Kroos – men huvudpersonen själv ska enligt El Confidencial faktiskt överväga en flytt till just Premier League.

Pep Guardiola tränade Kroos i Bayern München, och City-managern sägs ha satt upp ett mål om att återförenas med honom.

Publicerad 2018-02-24 kl 11:31

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER