Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bendtner nobbar flytt till Kina - har fokus på VM

I dagarna uppgav den danska tidningen Ekstra Bladet att kinesiska klubben Beijing Guoan försöker värva Nicklas Bendtner. Men nu står det klart att det inte blir någon flytt till Kina för Rosenborg-anfallaren. Transferfönstret i landet stänger under onsdagen och innan dess tänker inte 30-åringen röra på sig.

– Det kan jag till 100 procent (garantera att han stannar i Rosenborg). Det har varit mycket spekulationer och jag har snackat med många. Men det har inte varit intressant för mig. Mitt mål är att vara här de nästa tre månaderna, minst fram till VM, säger Bendtner till Nettavisen.

När Ekstra Bladet publicerade sina uppgifter om intresset från Beijing Guoan skrev man att anfallsprofilen mer eller mindre valde mellan ett stort lönekuvert i Kina och en biljett till VM i Ryssland i sommar.

ANNONS

– Som jag har sagt förut har jag prioriterat att vara här, och vi har ett otroligt viktigt VM för mig personligen och Danmark framför oss. Till det vill jag vara 100 procent redo. Jag känner att jag har bäst möjlighet till att vara det genom att spela i Rosenborg.

Publicerad 2018-02-28 kl 19:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto