POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Capello bryter med kinesisk klubb

Den italienske tränaren Fabio Capello tog i juni 2017 över som huvudtränare i kinesiska Jiangsu Sunning och hjälpte klubben till nytt kontrakt i den kinesiska högstaligan. Men efter bara tre matcher i år, så väljer tränaren att lämna sitt uppdrag i klubben.

– Efter goda förhandlingar mellan båda parterna, så har avtalet mellan Fabio Capello och Sunning Football Club avslutats i förtid och Capello kommer inte längre att fungera som huvudtränare i klubben, skriver klubben på sin officiella hemsida.

Däremot meddelar klubben att Capello framöver kommer att vara rådgivare åt Jiangsu Sunning kring olika beslut i framtiden. Italienaren har tidigare kopplats ihop med att ta över som ny huvudtränare i Arsenal.

Publicerad 2018-03-28 kl 14:35

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto