Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
37v

Officiellt: Capello bryter med kinesisk klubb

Den italienske tränaren Fabio Capello tog i juni 2017 över som huvudtränare i kinesiska Jiangsu Sunning och hjälpte klubben till nytt kontrakt i den kinesiska högstaligan. Men efter bara tre matcher i år, så väljer tränaren att lämna sitt uppdrag i klubben.

– Efter goda förhandlingar mellan båda parterna, så har avtalet mellan Fabio Capello och Sunning Football Club avslutats i förtid och Capello kommer inte längre att fungera som huvudtränare i klubben, skriver klubben på sin officiella hemsida.

Däremot meddelar klubben att Capello framöver kommer att vara rådgivare åt Jiangsu Sunning kring olika beslut i framtiden. Italienaren har tidigare kopplats ihop med att ta över som ny huvudtränare i Arsenal.

Publicerad 2018-03-28 kl 14:35

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons