Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
27v

"Tuchel vill ha Kanté till PSG"

Thomas Tuchel, tidigare i bland annat Borussia Dortmund, har tidigare uppgetts som klar som ny tränare för PSG efter sommaren. Nu uppger den tyska sajten Sportbuzzer att Tuchel ringat in Chelseas mittfältsmotor N’Golo Kanté som transfermål nummer ett. Sami Khedira och Julian Weigl ses som alternativ.

Tuchel vill också gärna ha en annan Chelseaspelare, Thibault Courtois. PSG uppges redan ha inlett samtal med målvakten, men också med Atlético Madridss Jan Oblak. Någon av målvakterna Alphonse Areola och Kevin Trapp väntas lämna PSG.

Fler spelare som kan lämna enligt Sportbuzzer: Edinson Cavani, Javier Pastore och Marco Verratti.

Publicerad 2018-04-11 kl 08:40

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons