Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
27v

L’Equipe: Lewandowski väljer mellan fyra klubbar

Robert Lewandowskis framtid har varit ett omdiskuterat ämne kring Bayern München den senaste tiden. Den polske anfallaren bytte agent tidigare i år, vilket fått vissa att tro att en flytt från Bayern kan komma i sommar.

På sin nätsida skriver franska L’Equipe nu att Lewandowski gett nye agenten Pini Zahavi mandat att diskutera med fyra klubbar; Real Madrid, PSG, Chelsea och en annan icke namngiven storklubb. Ett erbjudande på minst 100 miljoner euro, runt en miljard kronor, lär krävas för att Bayern München ska lyssna, menar L’Equipe.

Publicerad 2018-04-12 kl 08:51

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons