Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kicker: "Forsberg inte längre osäljbar"

Sillybloggen

Emil Forsberg har ryktats bort från RB Leipzig under en längre tid, men klubben har varit tydlig med att man inte haft några planer på att sälja svensken.

Tyska tidningen Kicker skriver att svensken i somras ville till Milan, men att klubben satte stopp. Nu skriver Kicker dock att Forsberg inte längre räknas som “osäljbar” i Leipzig.

“Sportdirektör Ralph Rangnick gjorde klart att man inte skulle släppa någon av sina toppspelare, men Forsberg räknas inte längre som en osäljbar stöttepelare”, skriver man.

Även Mitteldeutsche Zeitung skriver om Kickers uppgifter, och lägger till att svenskens facit som offensiv mittfältare denna säsong har varit “en besvikelse”. Forsberg har under den nuvarande säsongen gjort två mål och två assist på 21 Bundesligamatcher. Det kan jämföras med förra säsongen, då han gjorde åtta mål och 22 assist på 30 Bundesligamatcher.

Annons

Något som ytterligare förstärkt ryktena kring Forsberg under måndagen är svenskens egen tweet, där han skriver “Tack för allt” utan att specificera ytterligare vad den syftar på.

Forsbergs tweet kan också tolkas som ett avsked för säsongen med Leipzig. Enligt Bild stängs nämligen svensken av tre matcher för sitt röda kort som han drog på sig i helgens möte med Hoffenheim, vilket är samma antal Bundesligamatcher som återstår av säsongen.

Publicerad 2018-04-23 15:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto