Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Iniesta nära flytt till Japan

Sillybloggen

Barcelona-legendaren Andrés Iniesta meddelade nyligen att han i år slutför sin sista säsong med den spanska giganten. Mittfältaren har under en längre dit kopplats ihop med en flytt till Kina, däribland till Chongqing Dandgai Lifan, vilket inte längre verkar vara aktuellt, enligt klubbens president Gong Daxing.

– Vi kommer att ingå i ett partnerskap (kommersiellt) med Andrés Iniesta, men han kommer inte att ansluta till oss som spelare, sa Daxing nyligen i ett uttalande enligt spanska tidningen As.

Enligt den spanska tidningen, som hänvisar till Catalunya Radio, ska i stället japanska Vissel Kobe nu vara intresserat av att hämta in spanjoren. Klubben har även en koppling till Barcelona, då Viessel Kobes ägare Hiroshi Mikitani är grundare till Rakuten, som i år är tröjsponsor för Barcelona.

Enligt Cadena SER ska dessutom affären vara klar, då det finns ett avtal över tre år, som Iniesta förväntas signera i helgen, vilket ska vara värt 25 miljoner euro per år.

Annons
Publicerad 2018-05-07 22:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto