Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
27v

Uppgifter: Manchester United i kamp om supertalang

Eliot Matazo, kapten för Anderlechts och Belgiens U16-lag, anses vara en stor talang. Mittfältaren har redan dragit till sig intresse från större klubbar runt om i Europa och nu skriver L’Equipe att Manchester United jobbar hårt för att lyckas knyta till sig 16-åringen.

Premier League-jätten ska redan ha skickat representanter till Belgien i ett försök att övertyga Matazo om en flytt, och man sägs även ta hjälp av sin belgiske forward Romelu Lukaku för att locka till sig talangen.

Enligt tidningen är United berett att erbjuda Matazo en sign on-bonus på lite under tre miljoner euro (30 miljoner svenska kronor). Konkurrens om Matazo saknas dock inte. Ligue 1-klubben Monaco pekas också ut som intressent.

Publicerad 2018-05-09 kl 10:48

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons