Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
27v

Uppgifter: Valencia-anfallaren aktuell för italiensk återkomst

Valencia-anfallaren Simone Zaza gjorde succé under hösten, men har under våren fått svårare att få speltid i den spanska toppklubben. Nu kommer uppgifter från Football Italia om att anfallaren kan återvända till Italien.

Den tidigare Juventus-spelaren ska, enligt Mundo Deportivo, vara en av de spelare som Valencia vill sälja efter säsongens slut och Torino, Milan och Napoli ska vara intresserade av Zaza. Om någon av klubbarna slår till beror på prislappen på anfallaren. bbar

Publicerad 2018-05-10 kl 16:40

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons