Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Holländsk toppklubb ute efter Simon Gustafson

Den svenske mittfältaren Simon Gustafson, 23, har under den här säsongen varit utlånad från Feyenoord till Roda i Eredivisie, Holland. Han berättade nyligen för Fotbollskanalen att han har siktet inställt på att bli såld i sommar, även om han har ett år kvar på sitt kontrakt med Feyenoord. 

ANNONS

– Vi har haft diskussioner och kommit fram till att det är bättre för båda parter att hitta något annat eller att få till en försäljning. Det är inga “hard feelings” och jag har inget ont att säga om dem på något sätt. Det som är på svart och vitt är att jag har kontrakt där över ett år till, så det är inget som är skrivet i sten, sa han till Fotbollskanalen då.

Enligt holländska tidningen De Telegraaf är nu Utrecht, som i år slutade på femteplats i ligan, intresserat av att plocka in svensken. Dessutom bekräftade klubbens tränare Jean-Paul de Jong nyligen i en intervju med Fox Sports att han tycker att Gustafson är en “mycket bra spelare”, vilket talar för att han lagt märke till svensken.

Gustafson har under den här säsongen stått för tio mål och sex assist på 33 matcher för Roda i den holländska högstaligan.

ANNONS
Publicerad 2018-05-14 kl 18:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto