Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
30v

Independent: Henry på väg in i Arsenals ledarstab

Arsenal möblerar om rejält i ledarstaben i sommar. Managern Arsene Wenger lämnar och stor favorit till att ta över är den tidigare Arsenal-spelaren Mikel Arteta. De senaste dagarna har det kommit samstämmiga uppgifter i media om att spanjoren kommer ta över.

Nu skriver the Independent att det enda som saknas innan allt blir helt klart är att resten av Artetas ledarstab ska sättas på plats. Nuvarande Arsenal-spelaren Santi Cazorla förväntas få en plats i staben och enligt the Independent kan det även finnas plats för klubblegendaren Thierry Henry.

Tidigare har Sky Sports, som Henry jobbar för som tv-expert, rapporterat att Arsenal kontaktat fransmannen.

Publicerad 2018-05-18 kl 17:58

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons