Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Förre PSG-tränaren tar över Arsenal

Sillybloggen

Arsène Wenger har gjort sin sista match som manager för Arsenal. Efter 22 år som huvudansvarig har fransmannen nu tackat för sig. Givetvis har spekulationerna varit intensiva kring vem som ska ersätta tränarikonen – och bland annat har spanjoren Mikel Arteta pekats ut som en av huvudkandidaterna.

Men på måndagskvällen kommer uppgifter från BBC om att Unai Emery ska vara klar som ny tränare i klubben. Enligt tv-kanalen ska hela klubben stå bakom valet av Emery som ny tränare.

Enligt BBC kommer Emery, som tidigare tränade PSG, att presenteras under en presskonferens senare i veckan.  Även Sky Sports rapporterar att Emery nu är klubbens förstaval.

Emery inledde sin tränarkarriär i Spanien där han gjorde succé med Sevilla och vann Europa League tre gångar i rad mellan 2014-2016 innan han lämnade klubben. Sedan dess har spanjoren varit tränare i Paris Saint-Germain. I slutet av april meddelade tränaren att han lämnar klubben och har sedan dess stått arbetslös.

Annons

Men nu verkar han alltså ta över efter Arsene Wenger som tidigare under våren meddelade att han lämnar London-klubben.

Publicerad 2018-05-21 21:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto