Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Napoli-stjärnans pappa: "Finns seriöst intresse från Kina"

Sillybloggen

Napolis slovakiske stjärna Marek Hamsik, 30, anslöt redan under sommaren 2007 till klubben från Brescia. Han har sedan dess varit tongivande i laget och var under den gångna säsongen en viktig pelare i startelvan, när Napoli blev tvåa i ligan.

Nu öppnar hans pappa Richard Hamsik för en övergång till Kina.

– Det finns ett seriöst intresse, men det är inga lätta förhandlingar, säger han till slovakiska sajten Pravda enligt Football Italia.

– För tre år sedan hade Marek nekat till en flytt för att fokusera på att vinna Scudetton med Napoli, men nu har de misslyckats med det igen, fortsätter han.

Richard Hamsik menar också att en övergång till en kinesisk klubb kan bli svår i sommar, då det stora kinesiska transferfönstret är under vintern.

– Den första frågan är därför när han skulle gå till Kina. Klubbarna har lite annorlunda ideer och den asiatiska säsongen är redan igång och kinesiska klubbar har gränser för hur många utländska spelare de får ha i truppen, säger han.

Annons

– En annan grej är att Marek fortfarande har tre år kvar på sitt kontrakt med Napoli, så det ligger i hans agents och arbetsgivares händer, fortsätter han.

Hamsik gjorde under den gångna säsongen sju mål och en assist på 38 matcher i Serie A.

Publicerad 2018-05-22 14:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto